PFI-FREEDIVING HUNGARY

PFI-FREEDIVING HUNGARY

Örömmel jelentjük be, hogy a Freediving Hungary csatlakozott a PFI csapatához!

 
PERFORMANCE FREEDIVING INTERNATIONAL

A PFI több szinten kínál tanfolyamokat sznorkelezőknek, szabadtüdős búvároknak, víz alatti vadászoknak, szörfösöknek, különleges műveleti csapatoknak és mentőcsapatoknak egyaránt. Mivel a különböző tapasztalati szinttel és érdeklődési körrel rendelkező egyének eltérő képzést igényelnek, a PFI tanfolyamok széles választékot kínálnak.

Küldetésünk

Az amerikai különleges erők, a Red Bull extrém sportolói, a profi szörfösök, Tom Cruise, David Blaine, Margot Robbie és James Cameron… hogy mi a közös bennük? Amikor szükségük volt a világ legkiválóbb szabadtüdős búvároktatóira, egy telefonhívást intéztek Kirk Krackhez, a PFI alapítójához.
2000-es megalakulása óta a PFI oktatói több mint 10 000 Hozzád hasonló embert tanítottak meg a biztonságosabb, hosszabb és mélyebb szabadtüdős merülésre.

Amiben hiszünk


Hiszünk a minőségben a mennyiséggel szemben. Soha nem érdekelt bennünket az iparág legnagyobb piaci részesedésének megszerzése. Ezért oktatói minősítéseink kompromisszumok nélküliek, szigorú biztonsági szabványaink és protokolljaink pedig egy dolgot szem előtt tartva fejlődnek tovább: a Te biztonságodra. Amikor biztonságban érzed magad a vízben, le fog nyűgözni az, amit elérhetsz. Ha velünk tartasz egy tanfolyamon, egy PFI oktató minden egyes merüléskor 5 méteren belül lesz Tőled a merüléseid elejétől a végéig. 

A PFI által kiképzett búvárok 23 világrekordot és több tucat nemzeti rekordot állítottak fel. A szabadtüdős merülés azonban több, mint verseny - ez egy utazás befelé, hogy meglássuk, mire vagyunk képesek… hogy felfedezd a Benned rejlő lehetőségeket, és beépítsd az egész életedbe, a vízben és azon kívül egyaránt.
 
 
 
Vissza